11.09.2014, 13:22 | Af: Administrator

Truppen mod OB

Både Kristoffer Olsson og Marcos Ureña er med mod OB. Kick-off fredag klokken 18.30.

Fredag aften ruller bolden igen, når FC Midtjylland og OB skyder Superligaen i gang efter en 14 dages landskampspause.

Og det er et midtjyske mandskab, der med fem sejre i seks kampe har begyndt sæsonen stærkt, og det er de gode takter, som skal fortsættes mod fynboerne.

- Vi glæder os til at komme i gang igen og håber at møde massiv opbakning fra tilskuerpladserne. Vi håber, at tilskuerne ligesom os er sulte efter at komme i gang igen, siger cheftræner Glen Riddersholm, der har respekt for en stærk fynsk defensiv.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - OB FREDAG D. 12. SEP. KL. 18.30 - KØB BILLETTER HER

- Vi møder et OB-hold, der har lavet et systemskifte, som har gjort, at de på resultatdelen har løftet sig og i de seneste to udekampe har hentet fire point, siger Riddersholm.

- De har kun lukket tre mål ind i de seneste fire kampe. Det vidner om, at det er et stærkt og kompakt hold, vi skal op imod. Derfor skal vi være dygtige i omgangen med bolden og have tålmodighed kombineret med den aggressivitet og det presspil, som skal kendetegne os på hjemmebane.

I sidste sæson var OB bare et af to hold, som ulvene ikke formåede at besejre, og ved fynboerne seneste møde med MCH Arena tog de alle tre point med hjem til øen.

- Der venter et spændende og interessant opgør, hvor vi har revanche til gode, og den revanche ønsker vi at tage i morgen, forsikrer Riddersholm.

Han kan glæde sig over, at de to senest ankomne spillere Marcos Ureña og Kristoffer Olsson er med i truppen. De afløser en karantæneramt Paul Onuachu og Francis Dickoh. Derudover må trænerteamet fortsat se bort fra anfører Kristian Bach Bak, Morten 'Duncan' Rasmussen, Tim Janssen, Petter Andersson og Eyjolfur Hedinsson.

Der er kick-off på MCH Arena fredag klokken 18.30

Truppen mod OB
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun