06.09.2014, 15:47 | Af: Administrator

U17 i ny målfest

...men denne gang med lykkelig udgang - 4-3 sejr over Randers

Lige som i sidste uge mod Vejle, fik FCM U17 en mindre god start på kampen. Første gang de randrusianske gæster kom over midterlinjen, fik de etableret et godt angreb over venstresiden. Herfra blev bolden slået ind over på midten, hvor en Randers-spiller sparkede bolden i kassen.

Det var den præcis den udvikling de omstillingsstærke gæster havde håbet på, men kort efter fik FCM udlignet. Ulvene fik sig etableret højt oppe på Randers' banehalvdel, hvorefter bolden blev spillet ned i rummet bag kronjydernes højre back. Her dukkede Mikael Anderson (billedet) op og sparkede læderet i kassen.

Et kvarter senere bragte FCM sig så i front efter en veludført standardsituation. Et hjørnespark blev taget kort, Mads Carlson og Mikkel Jakobsen spillede et-to, inden bolden blev sluppet til Anderson, der fra feltkanten krøllede bolden over i det lange hjørne. Smukt spil og Andersons femte ligascoring.

Jublen havde dog knapt nået at lægge sig, før Randers igen bragte balance i stillingen. Fra egen banehalvdel sparkede gæsterne en lang bold henover FCM-forsvarskæden, og selvom Mathias Nors gjorde alt hvad, der stod i hans magt, kunne han ikke forhindre måltyven Emil Riis i at sparke sit syvende sæsonmål i nettet.

- Deres dybe bolde volder os en del problemer i en ellers god første halvleg. Vi får flyttet spillet langt frem, og sidder hele tiden med følelsen af, at vi kan lave mål, berettede Søren Bjerg efter kampen.

Bjergs mavefornemmelse skulle da også vise sig, at være helt rigtig, for ti minutter bragte Nikolaj Kirk igen ulvene foran. Bolden blev chippet over Randers-forsvaret, hvorefter anføreren afdriblede Randers-keeperen og scorede.

Fem minutter senere blev det 4-2 på et mål, der lignede 3-2 scoringen til forveksling. Andreas Poulsen, der var kommet på banen blot tre minutter tidligere, scorede sikkert med det (åbenbart ikke helt) kolde højreben.

Det så ud som om FCM U17 ville køre sejren sikkert hjem, men netop som den ordinære spilletid udløb, fik Randers en livline. Et højt indlæg fra Randers' venstre side burde ikke blive farlig, men Mathias Nors gled da han skulle til at sætte af, og så kunne gæsternes Emil Riis score fra tæt hold.

Det gav en hektisk afslutning, for Randers kastede alt, hvad der kunne kravle og gå frem. Heldigvis afværgede Simon Petersen og FCM-defensiven dette sidste stormløb, og så kunne Ulvene glæde sig over de tre point.

- Vi er rigtig godt tilfredse med kampens forløb. Nu har vi lavet 11 mål i de sidste tre kampe, og det er meget positivt at se, hvor godt kombinationerne flyder på modstandernes banehalvdel, fortalte Søren Bjerg efter kampen.

FCM U17 spiller igen om en uge, lørdag den 13/9 kl. 15.15, hvor holdet gæster Silkeborg. Se stilling og øvrige resultater fra U17 Ligaen her.

FC Midtjylland U17 - Randers Freja U17 4-3 (2-2)
3´0-1 Gustav Kjeldsen
11' 1-1 Mikael Anderson
27' 2-1 Mikael Anderson
28' 2-2 Emil Riis
51' 3-2 Nikolaj Kirk
56' 4-2 Andreas Poulsen
80' 4-3 Emil Riis

Opstilling: Simon Petersen - Mads Friis, Nicolai Damkjær, Mathias Nors, Sebastian Nielsen - Mads Olsen, Nikolaj Kirk, Mikkel Jakobsen (53' Andreas Poulsen) - Mikael Anderson, Mads Vang (70' Victor Torp), Mads Carlson (77' Jonathan Christensen)