13.09.2014, 17:45 | Af: Administrator

U17 tabte efter flot kamp i Silkeborg

De yngste akademispillere fik ikke som fortjent, da holdet lørdag eftermiddag tabte 4-3 til Silkeborg. En flot anden halvleg burde have kastet point af sig.

FC Midtjyllands U17-hold har fået en blandet start på sæsonen med to sejre og to nederlag. Mange nye spillere skal finde hinanden og spilles sammen.

Lørdag eftermiddag bød lokalrivalerne fra Silkeborg op til dans, da ulvene gæstede Søholt anlægget.

FCM fik en tidlig føring da Mikkel Jakobsen udnyttede en fejl i Silkeborg forsvaret til at score til 1-0 til gæsterne.

Tilskuerne var herefter vidende til en meget lige første halvleg, hvor begge hold havde gode muligheder for at score. Det blev Silkeborg der fik udlignet i det 20. minut, og efter scoringen oplevede FC Midtjylland en sort periode på ca. 12 minutter, hvor holdet forsvarede sig rigtig skidt.

Det betød desværre at Silkeborg-holdet fik scoret to gange yderligere i det 25. og 32. minut. Derfor var pausestillingen 3-1 til hjemmeholdet.

FC Midtjylland-holdet kom efter pausen ud som lyn og torden. Holdet kombinerede flot, og spillede en god omgang offensiv fodbold. Reduceringen kom i det 60. minut, da Mikael Andersson eksekverede et straffespark begået mod Mads Friis.

Ulvene jagtede ihærdigt udligningen, men i stedet kunne Silkeborg på deres eneste chance i anden halvleg afgøre kampen med en 4-2 scoring få minutter før tid. Ulvene fik endnu en gang reduceret, da Mads Vang i slutminutterne bragte fornyet spænding i opgøret. Mere blev det dog ikke til, og derfor vandt Silkeborg en 4-3-sejr.

U17-holdets normale cheftræner Svend Graversen, overværede kampen fra tilskuerpladserne som følge af en karantæneafsoning, og han havde rosende ord til sit mandskab

Vi leverer en flot kamp, og spillernes indstilling var fantastisk i dag. Alle viste stor offervilje, selvom tingene ikke helt gik vores vej. Vi er rigtig stolte over den passion drengene viste i dag, fortæller Svend Graversen.

Imens cheftræneren er godt tilfreds med det offensive spil og indstillingen hos spillerne, har han dog panderynker over de mange indkasserede mål i kampene.

Vi kan ikke blive ved med at lukke så mange mål ind. Det siger sig selv, at det bliver meget svært at vinde fodboldkampe, hvis man lukker fire mål ind. Vi har nu tre ugers kamppause, og der skal vi have arbejdet på de ting, slutter Graversen.

Næste opgave for U17-holdet er den 4. oktober, når HB Køge gæster Ikast.

Kampfakta:
Silkeborg IF - FC Midtjylland 4-3

7’   0-1 Mikkel Jakobsen
20’ 1-1 Silkeborg IF
25’ 2-1 Silkeborg IF
32’ 3-1 Silkeborg IF
60’ 3-2 Mikael Anderson(straffe)
77’ 4-2 Silkeborg IF
80’ 4-3 Mads Vang

Start-11: Simon Petersen, Mads Friis, Nicolai Damkjær, Mathias Nors, Andreas Poulsen, Mads Olsen(70’ Victor Torp), Nikolaj Kirk, Mikael Anderson,  Mikkel Jakobsen(60’ Andreas Jespersen), Mads Carlson, Mads Vang