Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

"> Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

">

29.09.2014, 13:22 | Af: Administrator

WUNDERELFprisen uddelt til årets FCM samarbejdsklub

Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet.

Da man tilbage i 2006 indstiftede prisen som årets FCM Klubrepræsentant lå det i kriterierne for valget, at denne både kunne tildeles en person og en FCM samarbejdsklub. Sidste år blev dette dog ændret, så der både kåres en årets FCM Klubrepræsentant samt en årets FCM samarbejdsklub. Men hvorfor nu det? - Jo, det har indimellem været svært at skulle sammenligne æbler og pærer. De gør begge noget godt for frugtsalaten, men hvilken frugt er den bedste deri?

Sidste år fik FCM ny tøjpartner i fodbolddelen, nemlig Wunderelf, der står bag Danmarks flotteste fodboldtrøjer – ikke mindst den lyngfarvede FCM udebanetrøje, hvori alle FCM samarbejdsklubbernes logo ligger som vandmærke.

Wunderelf er dog langt mere end blot en tøjpartner. Wunderelf er et sportsbrand skabt til den, der har modet til at kæmpe for sine drømme. Til den der tror på, at man kan lykkes med det, man er god til.

Wunderelf er en måde at leve på. At turde tage det første skridt, selvom du ikke kender hele vejen. At opleve rejsen og dens mål som lige vigtige. At vende nederlag til grobund for sejr.

Wunderelf er inspirerede af de tyske fodboldspillere, der mod alle odds vandt VM-finalen over Ungarn i 1954. Deres land var i knæ efter 2. Verdenskrig, og holdet tabte stort til Ungarn i de indledende runder. Alligevel kæmpede spillerne sig til guldmedaljer. De bragte nyt håb til en hel nation. Pressen kaldte triumfen Miraklet i Bern – og holdet Die Wunderelf.
 
Mirakler kommer ikke fra oven. Dem skaber du selv, når du tror på dine muligheder og bruger dem. Wunderelf giver dig overskud til at fokusere 100 % på drømmen og vejen til dit eget mirakel. Disse værdier ønsker Wunderelf på alle måder at støtte op omkring og lige som FC Midtjylland lever op til disse, er der også et hav af FCM samarbejdsklubber, der gør det. Kriterierne for valget af årets FCM samarbejdsklub er således:
1. Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger.
2. Klubben er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
3. Klubben deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt (FCM Fodboldskole, trænerkurser, FCM Miniakademi, FCM Fodboldfest, FCM Fairplaystævne m.m.).
4. Klubben stiller velvilligt faciliteter til rådighed for aktiviteter som FCM Fodboldskole, FCM Fairplaystævne, FCM Miniakademi, kurser m.m.
5. Er aktiv omkring det kommercielle samarbejde.

Hæderen blev i år tildelt Brande IF, men det var dog uden den fungerende formand for Fodboldudvalget samt klubbernes repræsentant i FC Midtjyllands bestyrelses viden, at denne beslutning blev truffet. Michael Koch fra Brande IF fik dog af Kolja Afriye fra Wunderelf samt Tommy Jensen fra FCM Klubsamarbejdet overrakt en buket blomster, et diplom til klubben samt et specialdesignet Wunderelf-spillesæt i klubbens farver.

Senere på eftermiddagen blev der også sat fokus på WUNDERELFprisen på MCH Arena og her havde nogle ungdomsspillere fra Brande IF iklædt sig det flotte specialdesignede spillesæt.