08.01.2015, 15:32 | Af: Administrator

Dahlin ankommet til Heden

Efter nogle hektiske dage glæder den svenske landsholdskeeper sig til at møde sine nye holdkammerater i morgen.

Det har været nogle hektiske dage for svenske Johan Dahlin, siden han i mandags blev præsenteret i FC Midtjylland.

For inden den svenske landsholdskeeper kunne sætte kursen mod Ikast, skulle et år i Tyrkiet pakkes ned og afsluttes, og det er det meste af ugen brugt på.

Onsdag aften ramte han så Danmark, og i dag var han så for første gang at finde på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast, hvor han akkompagneret af sportsdirektør Claus Steinlein fik set sin nye arbejdsplads.

- Jeg er blevet godt modtaget, og folk har været fantastiske i de få timer, jeg har været her, smiler Johan Dahlin.

- De sidste dage har været hektiske, og jeg har ikke sovet meget, men nu er tingene på plads, så der kan komme lidt ro på. Nu glæder jeg mig meget til at komme i gang og møde spillerne, siger Dahlin, der fredag for første gang møder sine nye holdkammerater.

Dahlin fik også hilst på de første danske journalister, da både TV2 Sporten og Herning Folkeblad var forbi klubben for at interviewe den tidligere svenske mester, som har sin første træning i FC Midtjylland på mandag.