30.01.2015, 12:13 | Af: Administrator

De begynder mod Örebro

Morten 'Duncan' Rasmussen får sine første kampminutter i år, når han begynder på toppen i lørdagens opgør mod Örebro.

Tre kampe blev det til i Danmark, inden holdet i onsdags satte kursen mod Portugal og en ti-dages træningslejr. Allerede lørdag venter den første kamp, når Örebro er modstanderen i Atlantic Cup.

Efter at have haft fokus på den defensive organisation og omstillingsspillet i de tre første kampe, hvor man blot har lukket et enkelt mål ind, så er det nu opbygningsspillet, som har trænerteamets fokus.

SE OGSÅ: Sviatchenko: Går bare lettere på græs

- Nu tager vi mere fat i spillet og repeterer de aftaler, vi har i forhold til vores opbygningsspil. Vi forsøger at bevæge os væk fra det lidt lavere pres og op mod et højere pres, så vi også får den fase af spillet gennemarbejdet. Derudover bliver det fortsat vigtigt, at vi får lagt på fysisk, og derfor vil vi have så mange som muligt til at spille 90 minutter, siger cheftræner Glen Riddersholm, der råder over en skadefri trup.

- Alle spillerne kan træne, og det er en kæmpe cadeau til sundhedssektoren. Alle er klar til kamp, beretter Riddersholm, som for første gang i opstarten giver spilletid til Morten 'Duncan' Rasmussen.

- Duncan spiller sine første 45 minutter, og han er i en rigtig fin udgave lige nu. Det ser positivt ud, men vi ønsker at bygge det sikkert og langsomt op. Igboun har for kort tid tiden haft halsbetændelse, og derfor føler vi kun, der er 45 minutter i ham. Så vil de begge to senere på træningslejren være klar til at spille 90 minutter.

Lørdagens startopstilling er igen ny i forhold til de tidligere, der er afprøvet i testkampene, men cheftræneren mener fortsat ikke, at man skal lægge så meget i, hvem der begynder på banen.

- Det er hele holdet og bredden, der skal gøre, at vi klarer os godt i foråret. Der er konkurrence om pladserne, og der er mange, som byder sig til. Vi operer ikke med det bedste hold - vi har mange dygtige spillere, som kan bruges fleksibelt i forhold til de modstandere, vi møder, forklarer Riddersholm.

Det er på forhånd besluttet, at Pione Sisto og Paul Onuachu i pausen erstatter Sylvester Igboun og Morten 'Duncan' Rasmussen

Der er kick-off mod Örebro lørdag klokken 15.00 dansk tid. Kampen kan følges direkte på TV3 Sport.

Start-11: Johan Dahlin - Kristian Bach Bak, Jim Larsen, Erik Sviatchenko, Jesper Lauridsen - Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen, Petter Andersson, Rilwan Hassan, Sylvester Igboun - Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Lasse Heinze, Frederik Møller, André Rømer, Mikkel Duelund, Babajide David, Malte Kiilerich Hansen, Jonas Gemmer, Musefiu Ashiru, Paul Onuachu, Pione Sisto.