26.01.2015, 08:49 | Af: Administrator

Et år mere til forsvarsprofil

FC Midtjylland og Jim Larsen har forlænget samarbejdet, så forsvarsklippen også er en del af den midtjyske defensiv i næste sæson.

Der var ikke mange, der præcis vidste, hvor Jim Larsen stod, da han i sommer vendte tilbage til dansk fodbold. Men den stærke midterforsvarer har vist et højt niveau i sit første halve år efter comebacket til dansk fodbold.

Samtidig er han faldet godt til både på og uden for banen, og derfor var det naturligt for den tidligere Club Brügge-spiller at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse, som løber frem til sommeren 2016.

FÅ PLADSGARANTI I FORÅRET - KØB SÆSONKORT >>

- Jeg er faldet godt til i klubben, og så har jeg fået en masse spilletid. Det var det, jeg havde håbet og regnet med, da jeg kom til klubben, så derfor var det naturligt at forlænge kontrakten, siger Jim Larsen.

- Jeg har fået vist, at jeg stadig kan spille fodbold, og så er jeg kommet ind på et godt hold med nogle gode holdkammerater. Det er dejligt igen at spille om point og spille de vigtige kampe. Det er det, man lever for som fodboldspiller, og det gjorde jeg ikke i Brügge. Samtidig har det været godt at komme tættere på familie og venner, siger Jim Larsen, der i efteråret blev far for første gang.

12 kampe er Jim Larsen noteret for i efteråret, hvilket har resulteret i to scoringer fra den hovedstødsstærke forsvarspiller.

- Jeg skulle først og fremmest hjem og finde formen og niveauet, så jeg igen kunne spille kamp i hver weekend, og langt hen ad vejen er det gået godt. Overordnet set er jeg tilfreds med mit første halve år, lyder det fra Larsen.

I FC Midtjylland glæder sportsdirektør Claus Steinlein over forlængelsen med Jim Larsen, der både på og uden for banen er en vigtig mand på Heden.

- Jim har gjort det godt både på og uden for banen, og han har i den grad levet op til de forventninger, vi havde til ham. Han har nogle gode værdier, og han er en super ambassadør for klubben, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Lige fra dag ét har han præsteret. Det var det, vi havde håbet på, men vi er positivt overraskede over det niveau, han har vist. Han er gledet godt ind på holdet, og han er en spiller, vi er glade for at have i truppen, fortæller sportsdirektøren.

Jim Larsen og FC Midtjylland åbner forårssæsonen mandag den 23. februar på hjemmebane mod OB.