19.01.2015, 15:30 | Af: Administrator

FCM lejer Brentford-talent

19-årige Montell Moore tørner i foråret ud for FC Midtjyllands U19-hold på en lejeaftale.

Der kommer et internationalt snit over FC Midtjyllands U19-hold i foråret. FC Midtjylland har nemlig lejet Brentfort-angriberen Montell Moore frem til sommer.

Den 19-årige Moore kommer fra den engelske Championship-klubs eget akademi og skrev i sommer under på sin første fuldtidskontrakt.

Allerede i august kom så debuten for The Bees, da han den talentfulde angriber imponerede i Capital One Cup-kampen mod Dagenham og Redbridge, hvor han scorede en enkelt gang i den ordinære spilletid og yderligere to i forlængelsen.

Det er første gang, at de to klubber, som begge er ejet af Matthew Benham, udveksler spillere. Det betyder dog ikke, at man i fremtiden skal forvente at se mange spillere skifte mellem de to klubber.

- Montell Moore havde brug for luftforandring, og der har vi været i en god dialog med Brentford, således at han i foråret bliver en del af vores talentmiljø, forklarer Claus Steinlien.

- Grundtanken er ikke, at vi skal udveksle spillere, men i denne situation har vi kunnet hjælpe hinanden. Men ellers er det primært i forhold til know how, at vi kan hjælpe hinanden.

- Men vi er naturligvis glade for at kunne hjælpe en ung mand med at få fast grund under fødderne både menneskeligt og sportsligt, siger Claus Steinlein.

Montell Moore, der er en lokalknægt og kom til Brentford FC allerede som syv-årig, og scorede i sidste sæson ni mål i 16 kampe for klubbens ungdomshold. I denne sæson har Moore seks gange været på bænken for Brentfords bedste mandskab, mens han er noteret for tre mål i 11 U21-kampe for klubben.