15.01.2015, 14:28 | Af: Administrator

Fire FCM-scoringer i U16 og U18-sejre i Qatar

FC Midtjylland var stærkt repræsenteret, da både U16- og U18-landsholdet var en tur i Qatar, hvor det blev det til samlet sejr for begge mandskaber. Samtlige fire scoringer for U18-holdet blev scoret af FCM-spillere. 

Både U16 og U18-landsholdet har i den seneste tid været en tur i oliestaten Qatar for at møde værtslandet og Iran.

I alt otte FCM-spillere var at finde på de to hold, hvor Nicolai Damkjær og nytilkomne Sebastian Buch Jensen var med på U16-landsholdet, imens Mikkel Duelund, Alexander Munksgaard, Mads Døhr Thychosen, Anders HagelskjærRasmus Nissen og målmandstilgangen Andreas Raahauge var med for U18-holdet. 

Og lad det være sagt med det samme. FCM-erne fik gjort fint opmærksom på sig selv. Begge danske hold vandt således turneringen med i alt fire sejre ud af fire mulige.

For U18-holdet blev det endda til lutter målscorere fra FC Midtjylland. Mikkel Duelund, (2) Alexander Munksgaard og Mads Døhr Thychosen stod således for de fire danske træffere i turneringen. Det blev til 2-1 over Iran og 2-0 over Aspire Academy (Qatar). 

Også U16-holdet vandt turneringen. Nicolai Damkjær, Sebastian Buch Jensen og resten af flokken slog således Iran med 4-2 og Aspire Academy med 3-1.