23.01.2015, 07:55 | Af: Administrator

Højre backs Årets Medarbejdere

Det lignede en tanke, men det var nu helt tilfældigt at to tidligere højre backs blev Årets Medarbejdere i FC Midtjylland.

Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med FCM’s årlige nytårskur, og for den sportslige afdelings vedkommende tilfaldt hæderen den 37-årige assistenttræner Brian Priske.

- Brian er yderst vellidt af alle, og i en tid hvor der sker masser af nyt i FCM, tager Brian med åbent sind imod alle nye input. Det er ikke en selvfølge i en traditionsbunden fodboldverden, lød det blandt andet i sportsdirektør Claus Steinleins begrundelse.

Brian Priske nåede i sin aktive karriere 473 kampe i perioden fra 1997 til 2011, hvor han begyndte i Aarhus Fremad og undervejs nåede kampe for Portsmouth i Premier League og den bedste belgiske række. Undervejs blev det tillige til 24 A-landskampe for Danmark.

For administrationen og den kommercielle afdelings vedkommende tilfaldt æren også en eks-back, nemlig den mangeårige førsteholdsspiller i FCM Ulrik Lindkvist, der i dag er sales manager i klubben.

- Ulrik er vellidt blandt både kolleger og kunder, han går altid forrest, og så har han FCM i hjertet på den rigtige måde, lød det fra kommunikations- og marketingdirektør Hans Krabbe, da han begrundede valget af den 33-årige Lindkvist.

Den kompromisløse forsvarer nåede 210 førsteholdskampe fra 2000 til 2011, heraf de 149 for FCM. Blandt dem den mindeværdige åbningskamp på det daværende SAS Arena i 2004.