20.01.2015, 16:05 | Af: Administrator

Målrigt i årets første test

Tæt på hele truppen kom i aktion, da FC Midtjylland vandt årets første testkamp med 4-0 over Skive IK.

På fire mål i de sidste 17 minutter fik FC Midtjylland en god start på den første af tre testkampe, inden holdet i slutningen af måneden drager på træningslejr i Portugal.

Jakob Poulsen åbnede ballet i dagens opgør mod Skive IK, da Marco Larsen intelligent hoppede over et fladt indlæg, og blot fem minutter senere var Paul Onuachu hurtig til at opfatte situationen, da bolden dumpede ned for fødderne af ham i feltet.

I begge tilfælde var arkitekten bag scoringerne den indskiftede U19-spiller Babajide David. Den lynhurtige kant stod også for assistenten til Marco Larsens 3-0-mål, da han brød igennem i højre side og let kunne lægge den på tværs til Marco Larsen, som kunne sende kuglen i kassen.

Kampens sidste aktion gav også en midtjysk scoring. Det skete efter et hjørnespark, som Frederik Møller sendte perfekt ind i panden på Paul Onuachu, som dermed gjorde sig selv til dobbelt målscorer på en halvleg.

Forude var gået en første halvleg, hvor ingen af holdene kom til de helt store muligheder. Tættest på var Marcos Ureña og Jim Larsen, der begge fik sendt kvalificerede hovedstød af sted mod Skive-målet.

I pausen skiftede FC Midtjylland otte mand, og dermed fik trænerteamet størstedelen af truppen i aktion i årets første træningskamp. Næste test for ulvene er allerede på lørdag, hvor superligakollegerne fra Randers FC kommer på besøg på Wunderelf Arena. Det opgør har kick-off klokken 12.00.

Start-11 i første halvleg: Johan Dahlin - André Rømer, Jim Larsen, Malte Kiilerich Hansen, Jesper Lauridsen - Izunna Uzochukwu - Musefiu Ashiru, Mikkel Duelund (Jonas Gemmer), Petter Andersson, Rilwan Hassan - Marcos Ureña.

Start-11 i anden halvleg: Jakob Haugaard, Kristian Bach Bak, Francis Dickoh, Malte Kiilerich Hansen, Frederik Møller - Jonas Gemmer - Musefiu Ashiru (Babajide David), Jakob Poulsen, Marco Larsen, Sylvester Igboun - Paul Onuachu.