20.01.2015, 16:08 | Af: Administrator

Reaktioner fra årets første træningskamp

FC Midtjylland slog Skive 4-0 i en god træningskamp for begge hold. Der var derfor tilfredshed at spore efter kampen. Hør hvad cheftræner Glen Riddersholm, stopperen Jim Larsen og anfører Kristian Bach Bak havde at sige til dagens præstation. 

En solid indsats blev i første træningskamp krydret med en 4-0-sejr over Skive IK. Gæsterne fra 1. division fulgte ellers fint med, men i anden halvleg fik midtjyderne nedkæmpet de gule. 

Efterfølgende var cheftræner Glen Riddersholm fint tilfreds med indsatsen, som han mente var stærk i begge halvlege. Selvom det blev til en storsejr, understreger han dog, at træningskampene handler om at prøve ting af. 

- Vi har forskellige strategier i vores træningskampe, og det handler om at se nogle forskellige ting an. I dag var vores omstillinger gode, og det havde vi håbet på, så det var positivt. Men selvfølgelig handler det også om at vinde, og det betyder altid meget for os, at vi står med sejren efter kampen, fortæller Glen Riddersholm til FCM TV

Du kan høre hele interviewet med cheftræneren på FCM TV her

Du kan også høre hvad anfører Kristian Bach Bak og midtstopper Jim Larsen havde af reaktioner oven på kampen på FCM TV. 

Hør interviewet med Kristian Bach Bak her

Hør interviewet med Jim Larsen her