26.01.2015, 16:18 | Af: Administrator

Smalt nederlag mod IK Start

En lige kamp faldt ud til norsk fordel, da FC Midtjylland i dag spillede sin anden testkamp på tre dage.

FC Midtjylland kom til eftermiddagens opgør med to sejre i bagagen, men tre på stribe skulle det ikke blive for midtjyderne, der måtte se sig slået med 1-0 af IK Start.

Det norske Tippeliga-hold kom foran efter en god halv time ved Espen Hoff, og så kunne en håndfuld medrejse norske fans, der kampen igennem sørgede for skønsang på Wunderelf Arena, juble.

Ti minutter forinden var der ellers tilløb til en fin mulighed, da Marcos Ureña, der begyndte i front for ulvene, blev sendt dybden, men vinklen blev for spids for angriberen, og situationen blev aldrig farlig.

I kampens sidste 45 minutter, som bød på 11 nye FCM-spillere, var der i flere omgang optræk til chancer. Jonas Gemmer fik testet den norske keeper, mens et par udmærkede FCM-muligheder blev sendt ved siden af kassen.

Mod kampens slutning fik Jakob Poulsens højreben mulighed for at ændre på resultatet, da Jonas Gemmer fik sendt lynhurtige Musefiu Ashiru godt af sted. Kantspilleren fik sendt bolden på tværs til Paul Onuachu, som nogle minutter tidligere havde leveret kampens højdepunkt med et flot saksespark, der lagde den af til Poulsen, men højrefoden har før leveret bedre fra landsholdsspilleren.

Dermed sluttede det hele med en 1-0-sejr til de norske gæster. Onsdag sætter FC Midtjylland kursen mod Portugal, hvor holdet er på træningslejr i ti dage og samtidig deltager i den stærkt besatte Atlantic Cup, hvor også FC København og Brøndby IF deltager.

FC Midtjylland – Start 0-1 (0-1)
0-1 Espen Hoff (34)

FC Midtjylland
Start-11 i første halvleg: Johan Dahlin - Kristian Bach Bak, Francis Dickoh, Erik Sviatchenko, Frederik Møller - Izunna Uzochukwu, Mikkel Frankoch, Marco Larsen, Rilwan Hassan, Mikkel Duelund - Marcos Ureña.

Start-11 i anden halvleg: Lasse Heinze - André Rømer, Rasmus Lauritsen, Malte Kiilerich Hansen, Jesper Lauridsen - Tim Sparv, Jonas Gemmer, Jakob Poulsen, Musefiu Ashiru, Babajide David - Paul Onuachu.

IK Start
Start-11: Ingvar Jónsson – Jon Hodnemyr (John Olav Norheim, fra 46.), Bismark Acosta, Alex DeJohn, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff (Ernest Asante, fra 46.), Gudmundur Kristjansson (Solomon Owello, fra 46.), Kristoffer Ajer (Mathias Rasmussen, fra 46.), Zlatko Tripic (Robert Sandnes, fra 46.)– Matthias Vilhjalmsson (Fernando Paniagua, fra 46.) – Lars-Jørgen Salvesen (Alejandro Castro, fra 46.).