31.01.2015, 10:12 | Af: Administrator

Sviatchenko får trøje nummer fire

Forsvarsstyrmanden spiller for første gang i sit nye nummer i dagens opgør mod Örebro.

Han har haft nummer to på Akademiet. Nummer tre på ungdomslandsholdene, men aldrig nummer fire. I tre år har han prikket til holdleder Jørn Kjær for, om tiden ikke var moden til at sætte fire-tallet under Sviatchenko på trøjen.

Da Erik Sviatchenko så i efteråret forlængede sin kontrakt, var Jørn Kjær en af de første, som sendte midterforsvareren et tillykke over sms. I sms'en stod der også, at nummer fire var klar til ham.

- Jeg har altid gerne villet havde nummer fire. Sådan har det været, siden jeg var ungdomsspiller. Jeg har aldrig haft det, men nu fik jeg så muligheden, fortæller Erik Sviatchenko.

- Men jeg har været glad for at have nummer 18. Det nummer har jeg opnået mange ting i, men ikke nok, og nu vil jeg se, om jeg med nummer fire på ryggen kan bringe det op til det højeste niveau. Vi har taget hul på et nyt år, vi har fået ny trøje, og det er en ny start for mig, da jeg er tilbage efter min skade. 

Med nummerskiftet træder Sviatchenko i fodsporene på blandt andre Søren Skriver, Simon Kjær og senest Danny Califf. Første gang forsvarsstyrmanden spiller med sit nye nummer er i dagens opgør i Atlantic Cup mod Örebro, som har kampstart klokken 15.00 og kan følges direkte på TV3 Sport.