05.01.2015, 13:01 | Af: Administrator

Teambuilding i den norske ødemark

FC Midtjylland drager i aften til Norge, hvor spillere og trænere skal på en teambuildingstur i den norske ødemark. Rejseleder på turen er B.S. Christiansen. 

Efter en velfortjent juleferie er spillertruppen og trænerteamet tilbagevendt fra ferie. Holdet er i dag igennem diverse fysiske tests, inden der venter ulvene lidt af en anderledes opgave.

Truppen drager nemlig til Hovden mandag aften, hvor en teambuildingstur venter forude.  

LÆS OGSÅ: De norske mestre venter i opstarten

Rejselederen på turen er B.S. Christiansen, der med et nøje tilrettelagt program giver spillerne en helt særlig opstartstur. Fodboldstøvlerne er for en stund byttet ud med langrendsski, men samarbejde er fortsat et nøgleord, når spillere og trænere sendes ud i den norske Telemark.

Om Duncan, Sisto, Riddersholm og resten af flokken er ligeså skarpe i sne som på græs viser sig i de kommende dage. Ryksækkene er pakket med soveposer, pandelamper og lange underbukser, og nu er spillerne klar til udfordringen på de norske fjelde.

Torsdag vender holdet snuden hjemad med et forhåbentlig styrket sammenhold og nye oplevelser at tale om. Mandag den 12. januar begynder fodboldtræningen i Ikast, hvor det vil vise sig, om spillernes udfoldelser i Telemarken giver pote på grønsværen. Første træningskamp spilles den 20. januar mod Skive IK på Wunderelf Arena i Ikast. Se alle træningskampene HER.