16.01.2015, 09:23 | Af: Administrator

Tipsbladet i hælene på Steinlein

Fodboldavisen kom helt tæt på til ulvenes første træningsdag i Ikast. Få et uddrag her og læs hele den store reportage i dagens udgave af Tipsbladet.

Sportsdirektøren går op ad trappen og ind i loungen, hvor FC Midtjyllands spillere får morgenmad. Steinlein går rundt og hilser på spillerne, som han ikke har set siden før jul.

Og efter en hurtig runde i lokalet tager Steinlein efterårets skuffede førstemålmand Jakob Haugaard med ned på kontoret til den første samtale ansigt til ansigt, siden FC Midtjylland mandag i sidste uge præsenterede købet af den dyre svenske målmand Johan Dahlin fra Genclerbirligi.

FÅ PLADSGARANTI  I FORÅRET PÅ MCH ARENA - KØB SÆSONKORT >>

De to kommer tilbage til loungen et kvarter senere, netop som cheftræner Glen Riddersholm skal til at tage ordet. Klokken er 9.15, Claus Steinlein har allerede talt med to spillere, der enten skal være reserver eller stoppe i FC Midtjylland, og han er ikke færdig endnu.