28.01.2015, 10:45 | Af: Administrator

Tre FCM'ere med U16-landsholdet

Det danske U16-landshold drager til Dublin i midten af februar. Tre unge ulve er en del af landstrænerens 20-mand store trup. 

Fra den 15. til den 18. februar drager det danske U16-landshold til Dublin for at spille en turnering i den irske hovedstad. 

20 mand er udtaget til turneringen, og iblandt de spillere er der tre FC Midtjylland-spillere med. Der er tale om Nicolai Damkjær, Mikkel Jakobsen og Sebastian Buch Jensen. De tre spillere får dermed mulighed for at vise sig frem overfor U16-landstræner Per Holm. 

De danske drenge skal op imod Tjekkiet, Østrig og værtsnationen Irland. Turneringen er underlagt regler, som betyder, at alle spillere mindst skal spille 80 minutter i turneringen. Det betyder, at alle får mulighed for at sætte sit præg på turneringen.