31.01.2015, 18:40 | Af: Administrator

U17 klarede paragrafferne i første halvleg

Kørte Holstein Kiel over i de første fyrre minutter af lørdagens træningskamp der endte med en 5-0 sejr

Lørdagens træningskamp kom til at blive defineret af en første halvleg, hvor FCM U17 gjorde præcis hvad der passede dem. Allerede efter et kvarter havde hjemmeholdet bragt sig foran med 3-0, og gæsterne fra Nordtyskland kunne slet ikke finde noget modtræk over for FCM's presspil.

Det betød at Kiel-spillerne uafbrudt blev tvunget til at lave opspilsfejl. Det gav både gode omstillingsmuligheder, og en gevaldig masse spil på kanten af Kiels felt.

Tyskerne fortjener dog ros for deres indsats efter pausen, hvor de fik lavet de rette justeringer. Taktisk og organisationsmæssigt var det i hvert fald et klart bedre Kiel-mandskab der kom ud til anden halvleg, hvor FCM-spillerne havde svært ved at finde de rette løsninger og skabe de helt åbne chancer.

Gode målinger fra tracking-system
Til trods for at de sidste fyrre minutter var præget af dalende intensitet og en hel del tekniske fejl, var FCM-træner Søren Bjerg glad for udbyttet af kampen:

- Det var kun vores anden træningskamp, og derfor er fokus fortsat meget på det fysiske aspekt. I dag skulle spillerne have et højt antal løbemetre, og mange høj-intense løb. Det måler vi med SXY (tracking system, red.), og uden at vi har analyseret dagens tal i bund, så ser det rigtigt fornuftigt ud, fortalte Søren Bjerg.

Der var spilletid til samtlige spillere i en skadesfri trup, med undtagelse af Oliver Enevoldsen, der har været syg i den forgangne uge. Tyskerne stillede i øvrigt med midterforsvareren Ture Blaue, der har været på besøg i FCM, hvor han spillede i sidste uges træningskamp mod Viborg.

FC Midtjylland U17 - Holstein Kiel U17 5-0 (5-0)
1-0 Selvmål
2-0 Nikolaj Kirk, strf.
3-0 Nikolaj Kirk
4-0 Mikkel Jakobsen
5-0 Sebastian Buch Jensen

Opstilling 1. halvleg: Oliver Ottesen - Malte Jürgensen, Nicolai Damkjær, Andreas Murbeck, Sebastian Nielsen - Nikolaj Kirk, Mads Olsen, Mikkel Jakobsen - Mads Carlson, Jonathan Christensen, Sebastian Buch Jensen

Opstilling 2. halvleg: Simon Brogaard Petersen - Andreas Jespersen, Mads Friis, Gustav Kjeldsen, Mathias Nors - Sebastian Hairing Lodahl, Victor Torp, Mikkel Jakobsen - Andreas Poulsen, Aksel Smith-Petersen, Sebastian Buch Jensen