03.10.2015, 19:32 | Af: Administrator

Ærgerligt nederlag for U17

FCM U17 sad på kampen men kunne ikke få scoret, og det kostede alle pointene mod AaB

På trods af stort spilovertag og et straffespark kunne de unge ulve ikke få sparket mål i kassen og måtte derfor rejse  hjem med et 2-0 nederlag i bagagen.

De første ti minutter af kampen stod der AaB på. FCM afgav momentum og fik flere chancer imod sig blandt andet i en en-mod-en situation, hvor målmand Simon Petersen måtte takke opstanderen for, at der ikke allerede stod 1-0 til hjemmeholdet.

Derfra var det dog udeholdet, som i den grad tog teten og fik skabt flere gode omstillinger. Chanceskabningen kulminerede med to minutter til pause, hvor dommeren dømte straffe til Midtjylland. Desværre for FCM blev det forsøg brændt, og pausestillingen hed derfor 0-0.

Men FCM fortsatte takterne fra første halvleg og pressede godt på for et føringsmål i anden. Efter fem minutters spil var det dog AaB, som fik det mål, da ulvene blev spillet tynde efter et godt AaB opspil - 1-0 stod der nu på tavlen.

Derefter prøvede FCM at skabe udligningen og får en to-tre af de chancer, som der bare skal scores på. Men da det ikke skete, kostede satsningen fremad derimod et mål den anden vej. Så stik i mod spilovertag endte kampen 2-0 til hjemmeholdet, i hvad der lignede det modsatte billede af U19-holdets opgør.

Træner Svend Graversen var efterfølgende ganske godt tilfreds med spillet men ikke med udnyttelsen af chancerne.

- Kampen er vi egentligt godt tilfredse med minus de første ti minutter, for vi spiller godt. Der er derimod to ting, vi ikke er tilfredse med, og det er, at vi ikke får gjort tingene færdige i felterne. Og så bruger vi heller ikke vores boldbesiddelse godt nok, der er for mange touch på bolden, forklarer træneren og uddyber:

- Når de står så kompakt, skal vi med vores spilovertag være bedre til at flytte dem rundt. Overordnet set er vi dog tilfredse, for det er vores kamp, det er resultatet vi er piv utilfredse med, konkluderer Svend Graversen.

U17-liga, runde 7:
AaB U17 - FCM U17 (0-0)
45' 1-0 AaB
60' 2-0 AaB

Start-11: Simon Petersen, Lukas Giessing, Nicolai Damkjær, Oskar Bloch, Mathias Nors, Victor Torp (55' Nicolas Hautorp Madsen), Mikkel Jakobsen, Christian Tue Jensen, Mads Carlson, Casper Tengstedt (50' Noah Grøn Iversen), Sebastian Buch Jensen