27.10.2015, 11:36 | Af: Administrator

Billetsalg til udekampen mod Napoli i gang

Mød op på MCH Arena og køb din billet eller få den tilsendt. Billetter sælges ikke i Napoli

Kampprogrammet er tætpakket i øjeblikket, og torsdag i næste uge går det atter løs i Europa League, hvor modstanderen er det italienske storhold Napoli på legendariske San Paolo, hvor napolitanerne er ubesejrede i år.

Billetsalget til stadionet med plads til godt 60.000 tilskuere er i gang, og som FC Midtjylland-fan har man mulighed for at købe billetter i to kategorier.

Kategori 1 billetter koster 300 kroner og gælder til langsiden, mens billetter til udebaneafsnittet koster 175 kroner.

I henhold til reglerne på San Paolo i Napoli skal alle tilskuere registreres, og derfor skal man ved køb af billetter oplyse fødselsdato samt for- og efternavn. Derudover skal tilskuerne medbringe billed-ID på stadion, som stemmer overens med de oplysninger, der er registreret ved købet af billetten.

Har man ikke har mulighed for at møde op på MCH Arena for at købe billetter, tilbyder FC Midtjylland at sende billetterne med pakkepost. Der tillægges kr. 50,- pr. forsendelse. Du bestiller billetten via info@fcm.dk eller på telefon 96271040. Det bliver ikke muligt at købe billetter på stadion i Napoli.

Sidste frist for køb og afhentning af billetter er mandag den 2. november.