26.10.2015, 09:37 | Af: Administrator

Debutant: Kæmpestor oplevelse

18-årige Mads Døhr Thychosen fik debut mod Brøndby

Det har været en stor uge for U19-spilleren Mads Døhr Thychosen. Onsdag aften var han med på det U19-hold, der i Georgien spillede sige videre i UEFA Youth League.

Søndag kom så en endnu større oplevelse. Egentlig skulle han have spillet U19 ligakamp mod Lyngby, men da Martin Pusic ikke blev klar, blev der sendt bud efter talentet.

- Jeg fik beskeden klokken 11, så det gik hurtigt. Det var helt fantastisk at få den besked, og jeg havde kriller i maven hele dagen op til kampen, siger Mads Døhr Thychosen.

Derfor var det stort, da han blev sendt på banen i Brøndby, da stadionuret stod på 82 minutter.

- Det var helt fantastisk. Det er det fedeste stadion i Danmark, så det var en kæmp-stor oplevelse.

- Det var meget hektisk med mange lange bolde. Jeg skulle ind og kriger og give, hvad jeg havde, siger U19-spilleren, der har fået mod på mere efter debuten.

- Det giver en kæmpe motivation til mere. Jeg glæder mig til at få endnu flere kampe. Det giver en masse gå på mod, og jeg tager det som et kæmpe skulderklap, og så gælder det ellers om at arbejde videre, siger Mads Døhr Thychosen.

U19-talentet har mulighed for at komme i kamp for FC Midtjyllands bedste mandskab igen allerede på onsdag, hvor det glæder FC Roskilde i DBU Pokalen.