25.10.2015, 20:23 | Af: Administrator

Duncan: Ikke en god kamp fra vores side

Thorup og Duncan enige om, at spillet manglede kvalitet i aftenens nederlag på Brøndby Stadion

Udebanekampene i denne sæson havde inden i aften budt på tre sejre og to uafgjort, men med en 2-1-sejr brød Brøndby den flotte statistik.

- Vi havde gjort os forhåbninger om at få point på Brøndby Stadion, men det fik vi ikke i dag, og det er vi skuffet over, siger cheftræner Jess Thorup.

- Brøndby havde bolden meget uden at blive rigtig farlige. I første halvleg var vi ikke så gode med bolden. Vi bragte lidt mere i anden halvleg, men ikke nok til, at vi efterfølgende kan stå og mene, vi skulle have haft tre point med hjem.

Den opfattelse delte Morten ’Duncan’ Rasmussen med sin cheftræner.

- Det var på ingen måde en god kamp fra vores side. Det er svært at brokke sig over, man ikke vinder, når man spiller dårligt, selv om vi trods alt kom til nogle chancer.

- Brøndby er et svært hold at spille mod. De er gode på hjemmebane, og det var de også i dag. De var måske bedre i de afgørende situationer, siger Duncan, der måtte undvære sin angrebsmakker fra i torsdags Martin Pusic.

Østrigeren blev sammen med Erik Sviatchenko og Paul Onuachu testet i formiddags, men tommelfingeren blev vendt nedad til alle tre.

- Bekymring lever vi ikke med. Vi tager udfordringerne op. I dag havde vi et hold med en ung bænk, og det var fedt, at nogle af dem fik lov at spille på Brøndby Stadion, så de kan få noget erfaring, for de får formentlig også lov til at spille nogle af de næste kampe.

- Men vi er ikke tilfredse med, at vi har tabt, så vi skal ud og revanchere os, slutter Thorup, der allerede skal have sine spillere i kamp igen på onsdag, hvor det gælder FC Roskilde i DBU Pokalen.