Der er ekstra grund til at holde med FC Midtjylland i torsdagens topopgør i Europa League, hvor midtjyderne hjemme møder de italienske Serie A-stjerner fra SSC Napoli.

"> Der er ekstra grund til at holde med FC Midtjylland i torsdagens topopgør i Europa League, hvor midtjyderne hjemme møder de italienske Serie A-stjerner fra SSC Napoli.

">

21.10.2015, 11:53 | Af: Administrator

FCM-sejr over Napoli giver 100.000 til Knæk Cancer

Der er ekstra grund til at holde med FC Midtjylland i torsdagens topopgør i Europa League, hvor midtjyderne hjemme møder de italienske Serie A-stjerner fra SSC Napoli.

Sammen med spillerne har FC Midtjylland nemlig besluttet at donere et bidrag til kampagnen Knæk Cancer, som netop nu lanceres af TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

I tilfælde af sejr over de italienske favoritter donerer FC Midtjylland 100.000 kroner til kampagnen. Ender opgøret uafgjort, udløser det 50.000 kroner til Knæk Cancer, mens et nederlag giver 12.500 kroner til det gode formål.

- Det er et stærkt signal. Det er ikke fordi, det får os til at gå mere koncentreret til opgaven, for den er stor og spændende nok i sig selv. Men laver vi overraskelsen og vinder, vil det være en dejlig sidegevinst at kunne støtte kampagnen med 100.000 kroner, lyder det for FCM’s forsvarskrumtap Erik Sviatchenko, der bliver maksimalt udfordret af de formstærke napolitanere.

Der var ikke så langt fra tanke til handling, da ideen først dukkede op i FC Midtjylland.

- Vi ved, at der desværre er mange mennesker, der dagligt kæmper en svær kamp på liv og død mod en unfair modstander, nemlig canceren. Der er vel ikke en familie, som hen over tid går fri. Vi hjælper gerne, for det er kun sammen, at vi kan knække canceren, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Du kan følge FC Midtjylland – SSC Napoli på Canal 9 torsdag aften. Der er kampstart kl. 21.05.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Jacob Jørgensen, kommerciel direktør, FC Midtjylland, mobil +45 25 60 00 59.