01.10.2015, 11:37 | Af: Administrator

FCM storleverandør til U19-landsholdet

Fem spillere er udtaget til venskabskampene mod Rumænien

FC Midtjylland bliver flot repræsenteret på det danske U19-landshold, når det i midten af oktober møder Rumænien i to venskabskampe i Fredericia.

Hele fem spillere er nemlig udtaget, og for Andreas Raahauge kan det blive debut, hvis han bliver sendt i aktion. Den 18-årige keeper har 11 ungdomslandskampe på CV'et, men har endnu sin debut til gode på U19-landsholdet.

LÆS OGSÅ: To landsholdssejre og fem FCM-kasser

Den har de fire andre fået. I sommer fik Mads Døhr Thychosen, Rasmus Nissen og Alexander Munksgaard den alle mod Grækenland, mens Mikkel Duelund, der sammen med Andreas Raahauge er med i truppen til aftenens Europa League-kamp mod Club Brügge, allerede fik den tilbage i marts, da han begyndte på banen mod Montenegro.

De danske talenter møder Rumænien den 11. og 13. oktober på Monjasa Park i Fredericia.