13.10.2015, 07:03 | Af: Administrator

Fremtidens U16- og U17-landsholdstrup udtaget

Det er blevet tid til futuresamlinger for både U16- og U17-landsholdet. I alt fem ulve er med

Den såkaldte futuresamling finder om godt en uges tid sted for både U16- og U17-landsholdet.

Futurebegrebet dækker over de spillere, som endnu ikke er i vækstspurt, og som fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. Derudover kan der være tale om spillere, som før har været tæt på landsholdene eller om spillere, som har været skadet og nu er ved at være klar i igen.

U16-landsholdets træner Per Holm har udtaget en trup på 21 unge spillere. Her har han fundet plads til tre FCM-spillere. Det drejer sig om Jonathan Dahl Bagger, Kristian Brøndum Pedersen og Casper Tengstedt. Spillerne mødes den 20. oktober, hvor den står på træning og en træningskamp.

Dagen efter gælder det U17-spillerne, hvor landstræner Jan Michaelsen har udvalgt 15 spillere, som skal prøves af. Heriblandt er to ulve at finde. Det drejer sig om Mads Carlson og Victor Torp. Sidstnævnte er i øvrigt fra samarbejdsklubben Lemvig GF. De 15 spillere har et træningspas og en træningskamp i vente mod AGF.

Begge futuresamlinger foregår i Tilst.