02.10.2015, 01:30 | Af: Administrator

Hårdt prøvet forsvar stod distancen

Syg Sviatchenko, tvivlsom Kian Hansen og en anfører, der måtte udgå. Alligevel vandt FCM 3-1 i Brügge.

En i forvejen tvivlsom Kristian Bach Bak måtte udgå efter en halv time, Kian Hansen var længe tvivlsom til start-11, og Erik Sviatchenko gennemførte 90 minutter med sygdom i kroppen...

Ikke desto mindre præsterede FC Midtjylland torsdag aften dét, som de danske hold ellers har været milevidt fra at præstere: Nemlig at besejre belgiske Club Brügge. I Belgien lød slutcifrene på 1-3, og selv om gæsterne altså nettede tre gange, så dannede en stærk defensiv fundamentet for tre nyt point til Europa Leagues gruppe D.

Erik Sviatchenko har tilranet sig en gedigen forkølelse, men det stoppede ikke viceanføreren i at være med til at spille sejr nummer to ud af to i gruppespillet hjem.

- Heldigvis påvirker det mig ikke så slemt, men jeg var da godt ristet til sidst. Mine smagsløg røg i dag, så jeg kunne ikke smage noget som helst af, hvad jeg spiste. Hele natten har jeg ligget og hostet og svedt. Jeg skylder nok Banggaard en enkelt én, for han har vist skullet lægge øre til en del i nattens løb. Men nu må vi se, om ikke jeg kan blive mere klar til AGF-kampen, lyder det fra Erik Sviatchenko.

SE HELE INTERVIEWET MED SVIATCHENKO PÅ JYSKE BANK TV [KLIK HER]

AGF-kampen, som forsvarsgeneralen refererer til, afvikles søndag kl. 20:45 på MCH Arena i Herning.