22.10.2015, 14:02 | Af: Administrator

Kom til FCM - Napoli i god tid

Et udsolgt stadion og stor interesse gør, at trafikanter opfordres til at køre hjemmefra i ordentlig tid

Små 10.000 kommer i aften til fodbold på MCH Arena, og det vil naturligvis skabe en vis form for trængsel omkring stadion. Samtidig betyder en kamp i UEFA-regi skærpet adgangskontrol.

- Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da vi har solgt alle pladser og ved fra erfaring, at der vil være run på op til kampstart, siger Birgitte Klausen, Stadionmanager i FCM og tilføjer, at sæsonkort ikke vil være brugbare i aften - kun printede billetter.

Kommer man i god tid, kan man kigge forbi Ulveshoppen, der bugner af FC Midtjylland Europa League-produkter samt den nye lyngfarvede udebanetrøje. Der vil også være mulighed for at få taget et billede sammen med DM-pokalen.

Kampstart klokken 21.05 eller i stuerne på Canal9.

MCH Arena åbner kl. 19.50.
Ulveshoppen åbner kl. 18.00.