14.10.2015, 12:55 | Af: Administrator

Landsholdsminutter i benene

Flere FCM-spillere gjorde opmærksomme på sig selv for nationalmandskaberne

Til dagens træning manglede der stadig enkelte spillere, som endnu ikke er vendt hjem efter opgaver i nationaltrøjen.

Både Patrick Banggaard og Kristoffer Olsson var i aktion i går. Bedst gik det for Banggaard, der fik alle 90 minutter i midterforsvaret, da Danmark på mål af Andrew Hjulsager vandt 1-0 over Bulgarien i Aalborg.

Kristoffer Olsson var også med fra start, da Sveriges  U21-drenge var en tur i Spanien. Og det var hjemmeholdet, som kom bedst fra land, da de bragte sig foran 1-0 efter 20 minutter. Men svenskerne gav aldrig op, og efter en time kom udligningen i hus. 12 minutter senere måtte Olsson lade sig udskifte.

For Costa Rica var Marcos Ureña igen med fra start, da holdet mødte USA. Og Ureña, der scorede mod AGF, kan vende glad tilbage til Danmark, da costaricanerne vandt opgøret med 1-0.

Pilip Novák, der begyndte for Tjekkiet i sidste uge, kunne fra bænken se tjekkerne overraske i Holland og vinde med 3-2. Jonas Gemmer begyndte også på bænken, men fik de sidste 20 minutter, da det danske U20-landshold vandt 1-0 over Sverige på CASA Arena i Horsens.

Også U19-landsholdet har været i aktion, og igen var der flot repræsentation af FCM-talenter. Mikkel Duelund, Rasmus Nissen og Rasmus Nicolaisen var med fra start, mens Alexander Munksgaard og Andreas Raahauge blev sendt i aktion fra starten af anden halvleg.

Og de danske drenge kunne glæde sig over en 4-1-sejr, hvor Mikkel Duelund noterede sig for to mål og en assist, mens Munksgaard stod bag den ene assist til Duelund.

Nu venter igen kampe i klubregi, hvor Randers FC er modstanderen fredag aften i Alka Superligaen, mens talenterne hjemme i Ikast tager imod Vejle Boldklub lørdag.