16.10.2015, 19:43 | Af: Administrator

Målscorer og papa til april

Sviatchenko afslørede sin kommende fadertitel i sin jubelscene efter scoringen til 1-0 mod Randers.

Rundt regnet var det kun fire spilleminutter siden, han sidst havde scoret. Da var det i den rød-hvide landsholdstrikot, at Erik Sviatchenko fik nettet - for øvrigt hans første mål på landsholdet, og tilmed et flot ét af slagsen.

Godt et par minutter inde i fredagens Alka Superliga-opgør mod Randers FC gjorde han det så igen, denne gang med pandebrasken. Og med tommelfingeren i munden lod han omverdenen vide, at der er endnu en Sviatchenko på vej.

- Jeg lavede denne her sut, fordi Anne og jeg skal være forældre til april, og det glæder vi os rigtig, rigtig meget til. Det var sådan et officielt break til offentligheden, smiler den vordende far, der håber, at flere mål er i vente.

- Man siger jo, at mål kommer i stimer, så lad os da endelig håbe, at der også kan komme en tredje og en fjerde scoring.

SE INTERVIEWET MED SVIATCHENKO PÅ FCM TV [klik her]