16.10.2015, 20:20 | Af: Administrator

Mabil: Har set frem til at spille for hjemmefansene

Den australske kantspiller fik sin ligadebut fredag aften, hvor FC Midtjylland slog Randers FC.

I sommers skiftede Awer Mabil, australieren med de sydsudanesiske rødder, Adelaide ud med Midtjylland.

Forventningerne var straks høje til den hurtige og teknisk velfunderede offensivspiller, der allerede tidligt blev sammenlignet med en anden FCM'er af sydsudanesisk oprindelse, nemlig Pione Sisto.

Trænerteamet har dog holdt lidt igen med Mabil, der først denne fredag aften gjorde sin entré i Alka Superligaen, efter tidligere at have fået officiel debut i pokalkampen ude mod Næstved. Og det var en stolt australier, der mødte FCM TV efter en længe ventet debut.

- Det var fantastisk. Det var chancen, jeg har ventet på. Jeg elsker at spille, og endelig fik jeg muligheden foran vores egne fans. Og så var det dejligt, at vi vandt i min debut, smiler en stolt Awer Mabil.

Han er bevidst om, at der venter hårdt arbejde.

- Jeg skal bare arbejde hårdt for at blive bedre. Det er det samme, om jeg spiller eller ej. Selv hvis jeg spiller hver uge, vil der altid være plads til forbedring, og det skal jeg stile efter, siger Awer Mabil.

- Lige nu kæmper jeg bare for at opnå spilletid, og jeg kan mærke, at jeg lige så stille finder større fodfæste.

SE AUSTRALIEREN PÅ FCM TV [klik her]