03.10.2015, 08:37 | Af: Administrator

Mange tv-seere så sejren over Club Brügge

169.000 sad klistret til tv-skærmen, da FC Midtjylland imponerede i Europa League og slog den belgiske storklub Club Brügge med 3-1

FC Midtjylland og Europa League er en god kombination. Det kunne Canal9, som viste opgøret mod Club Brügge, efterfølgende konstatere.

For hele 169.000 tv-seere fulgte FC Midtjyllands bedrift i Belgien, og dermed scorede kanalen sin næsthøjeste seerrate nogensinde.

Dermed var det ikke kun på arenaen i Belgien, der var flot opbakning, og i FC Midtjylland glæder man sig over at kunne samle så mange foran skærmen.

- Det er dejligt, at vi nu tilsyneladende appellerer til fodboldfolk i hele landet. Det er noget, man skal arbejde for, som Brøndby gjorde for 20 år siden. Samtidig understøtter tallene den position, vi prøver at opnå som den tredje store klub i Danmark, siger kommunikationsdirektør Hans Krabbe.

Søndag skal FC Midtjylland igen i aktion. Denne gang i Alka Superligaen, hvor AGF kommer på besøg. Opgøret fløjtes i gang på MCH Arena klokken 20.45. Har man ikke mulighed for at tage turen til Herning, kan kampen følges direkte på TV3 Sport1.