19.10.2015, 17:20 | Af: Administrator

Med 3-1 til Georgien

Onsdag spiller de danske U19-mestre fra FC Midtjylland returkamp mod georgiske FC Saburtalo i UEFA Youth League

Om to dage bliver det afgjort, om de unge ulve klarer sig videre til næste runde af de unges Champions League. Med sig i bagagen til Georgien har de en frisk sejr over Vejle i ligaen og et fornemt udgangspunkt, da U19-drengene hjemme på MCH Arena hentede en 3-1 sejr i det første møde mod georgierne.

For Nikolaj Kirk og resten af truppen handler det derfor om at afslutte opgaven og gå videre til næste runde i den prestigefyldte ungdomsturnering.

- Vi fik et rigtig godt resultat på hjemmebane, så vi skal derned og gøre arbejdet færdigt, lyder Kirks umiddelbare kommentar.

Sammen med ungdomslandsholdet har midtbanespilleren før prøvet kræfter med en lang rejse til Georgien og ovenikøbet til samme sted, hvor han særligt husker en enkelt ting.

- Jeg har været der før med Mads Vang (fra U19-holdet, red.) på nøjagtigt samme hotel og bane. De har ret gode faciliteter, men man skal måske passe lidt på med, hvad man putter i munden. Det hele er lidt anderledes end herhjemme, men som sagt er det gode faciliteter, fortæller Nikolaj Kirk.

Kampen mod Saburtalo er et play-off opgør, ligesom næste runde også vil være det, og det kræver ifølge Kirk noget andet end at spille i U19-ligaen.

- Det er klart, at der vil være en forskel ved at spille knald eller fald kampe modsat ligaen. Der er mere på spil, og vi skal skarpe, når vi står der, vurderer Nikolaj Kirk.

FC Midtjylland U19 løber onsdag ind på Mikheil Meskhi Stadion i Tbilisi klokken 17.00 dansk tid og kan med et positivt resultat møde Legia Warszawa eller Litex i næste play-off runde. Legia tog første stik med 2-1, og de to hold mødes igen i morgen i Warszawa.

Følg U19-mandskabets tur på FCM's snapchat under brugeren: fcmidtjylland