02.10.2015, 12:28 | Af: Administrator

Mikkels multitasking: Belgien i dag, far i morgen

FCM-keeperen stødte først til truppen torsdag eftermiddag. Hans forlovedes fødsel er millimetertæt på.

Torsdag aften leverede FC Midtjylland ét af de bedre resultater i dansk klubfodbold over de senere år. "Danskerdræberne" fra Club Brügge blev i Belgien besejret med 3-1, og det skete ikke mindst på indstilling, vilje og tro på egen formåen, mener målmand Mikkel Andersen.

- Der er en rigtig god kultur her. Der er en vindermentalitet, der gør, at vi går ind til kampene med en kæmpe selvtillid og en tro på, at vi kan få noget med hjem, fortæller keeperen, der havde en lidt hektisk optakt til opgøret i den belgiske kulturby.

Først torsdag eftermiddag landede han i Belgien, mens resten af truppen allerede var taget af sted onsdag middag.

- Min forlovede derhjemme er lige ved at poppe. Vi venter en lille pige her om ikke særlig længe, så der er lidt stress på, men det er klart, at jeg ville gøre alt for at være med her. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og så være med til fødslen her inden for et par dage, lyder det fra Mikkel Andersen.

SE HELE INDSLAGET MED DEN VORDENDE FAR PÅ JYSKE BANK TV [KLIK HER]