29.10.2015, 13:30 | Af: Administrator

Optakt: Unge ulve til kamp på Vestegnen

FCM U19 vil forsøge at hente sæsonens sjette ligagevinst, mens U17-mandskabet møder Brøndby efter to hjemmesejre i træk

U19:
Avancement i UEFA Youth League og en frisk hjemmesejr over Lyngby er seneste resultater inden opgøret i Brøndby.

Træner Kenneth Andersen ser kampen som en fight mellem to klubber, der begge er gode til talentudvikling. Indtil videre siger tabellen, at midtjyderne er bedst med 15 point mod de gul/blås fem, men det får ikke Andersen til at se let på opgøret.

- Kampene i Brøndby er altid svære, og jeg synes ikke deres placering afspejler holdets styrker. Med tiden skal de nok kravle opad i tabellen og har lige skiftet træner til Auri Skarbalius, der vil få det maksimale ud af truppen, siger Kenneth Andersen om modstanderen.

Bedre ser det ud for FCM, der har leveret resultater både internationalt og i den hjemlige liga. Og mens arbejdsindsats og pointhøst har været til ug, vil træneren gerne udvikle spillet endnu mere.

- Vi kan ikke være utilfredse med resultater og indstilling indtil videre, men vi skal lige have det sidste med. Der kan komme mere kvalitet i spillet, især når vi er på bolden, hvilket vi vil arbejde på frem mod Brøndby - det gælder om at udvikle os hele tiden, afslutter Kenneth Andersen.

FC Midtjylland U19 møder Brøndby på fremmed territorie lørdag kl. 12.00.

U17:
Kampen mod Vejle blev et lille vendepunkt for de yngste ulve, der for alvor er ved at finde rytmen rent offensivt. Til opgøret mod Brøndby går holdet således på banen med 13-0 i målscore fra de seneste to hjemmekampe og en øjeblikkelig placering som treer i ligaen.

De seneste sejre er kommet over Vejle og SønderjyskE, og træner Svend Graversen håber at kunne fortsætte den gode periode, som holdet befinder sig i.

 - Før Vejle-kampen havde vi en god lang snak om, at tingene indtil videre ikke var gået helt vores vej, og at der var nogle ting, som kunne ændres. Det så man startskuddet til mod Vejle, og den proces skal der bygges videre på. Så får vi at se om det ikke også kan række mod Brøndby i weekenden, fortæller træneren og uddyber:

- Vi er rykket tættere sammen i bussen og skal fortsætte med at arbejde kollektivt for hinanden. Presspillet er blevet bedre, og vi er blevet rigtig gode til at træffe de rigtige beslutninger omkring felterne. Holder vi det fokus på os selv, kan vi også gøre ondt på Brøndby, for vi har kvaliteten til det, slutter Svend Graversen.

Modstanderen fra Brøndby har endnu ikke tabt i U17-ligaen, men den statistik vil ulvene forsøge at ændre på lørdag, når kampen sparkes i gang klokken 14.15.