21.10.2015, 07:48 | Af: Administrator

Overdådig behandling af FCM i Georgien

De georgiske værter forkæler FCM-talenterne - følg kampen på twitter fra 17.00

Fra kl. 17.00 i eftermiddag kan du på twitter @fcmidtjylland og snapchat følge, hvordan det går FCM's U19-mandskab i returkampen i UEFA Youth League, hvor midtjyderne jo har et 3-1 forspring med i bagagen før dagens møde med FC Saburtalo.

Følger begivenhederne på banen den gæstfrihed, som FCM-truppen indtil nu har oplevet i Georgien, så får FCM ingen problemer med at sikre sig adgang til næste runde.

Den danske delegation så langt mod øst har nemlig oplevet et eksemplarisk værtsskab fra georgierne. Og det hele kulminerede tirsdag aften, hvor FCM's akademichef Flemming Broe og event manager og Youth League-ansvarlig Sejer Aagaard var deltagere i den obligatoriske banket forud for kampen.

- Vi blev kørt 30 kilometer udenfor hovedstaden Tiblisi, hvor vi på en fantastisk restaurant i et meget naturskønt område blev vartet op i alle ender og kanter. Der var god mad, fin lokal vin og et helt perfekt og meget hjerteligt værtsskab, hvor georgierne virkelig havde lagt sig i selen for at vise, hvor meget vores besøg og fodbolden betyder på de kanter, fortæller Sejer Aagaard, der dagen derpå stadig er mæt efter tirsdagens kulinariske tour de force.

Blandt højdepunkterne var besøg af den tidligere Real Madrid-stjerne Fernando Hierro, der var inviteret til Georgien som speciel gæst.

På billedet er Flemming Broe og Sejer Aagaard i godt, spansk selskab. Det er Hierro i midten ...