25.10.2015, 04:30 | Af: Administrator

Skæve vinkler: Aldrig tabt den 25. oktober

FC Midtjylland kan tangere klubrekord mod Brøndby

Der venter en svær udebanekamp i aften, når Brøndby Stadion ligger græs til opgøret med kick-off klokken 18.00. Men netop på udebane har FC Midtjylland præsteret godt i denne sæson, hvor holdet er ubesejret.

Og ikke nok med det, så har holdet også lukket godt af og blot tilladt to scoringer mod i fem udekampe. Og i de seneste to udebaneopgør har ulvene leveret et clean sheet. Lykkedes det mod Brøndby, bliver der tale om en tangering af klubbens rekord på tre udebanekampe i træk uden mål imod.

Om det lykkes ved vi i aften efter opgøret, der vises direkte på TV3+ i dag fra klokken 17.00.

Vidste du, at…
- Det er Superligakamp nr. 47 mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Statistikken siger 14 sejre til FC Midtjylland, 16 uafgjorte og 16 nederlag samt en målscore på 65-71 set med FC Midtjyllands øjne.

- FC Midtjylland er ubesejret på udebane i indeværende sæson, hvor det er blevet til tre sejre og to uafgjorte. Brøndby IF er det eneste af de fem tidligere hjemmebanehold, der har formået at holde FC Midtjylland fra at score.

- Det er kun lykkedes modstanderne at score fire mål mod FC Midtjylland i indeværende sæson. Tre af de fire mål er faldet i de første 15 minutter af 2. halvleg, men endnu er det ikke lykkedes nogen klub at score mod FC Midtjylland i kampens sidste 30 minutter.

- FC Midtjylland er ubesejret i de seneste fem Superliga-udekampe, hvor det er blevet til tre sejre og to uafgjorte. Hvis det bliver til point mod Brøndby IF, vil det være første gang siden april-september 2013, at FC Midtjylland er uden nederlag i seks Superliga-udekampe i træk.

- FC Midtjylland kan tangere deres Superliga-klubrekord på tre Superliga-udekampe i træk uden scoring mod, hvis Brøndby IF kan holdes fra at score. En tilsvarende bedrift har FC Midtjylland præsteret to gange tidligere, senest i marts-april 2014.

- FC Midtjyllands seks seneste Superligakampe på Sjælland har ikke resulteret i tre point. Det er blevet til nederlag til FC Nordsjælland (2) og FC København (1) samt uafgjort mod Brøndby IF (2) og FC Vestsjælland (1).

- FC Midtjylland er uden sejr i de fire seneste Superligakampe mod Brøndby IF på Brøndby Stadion, hvor det er blevet til ét nederlag og tre uafgjorte. Siden sæsonen 2009/10 har FC Midtjylland kun vundet én ud af ni Superliga-udekampe mod Brøndby IF.

- Michael Tykgaard dømmer sin Superligakamp nr. 98 og den 25. med deltagelse af FC Midtjylland (11V-10U-3T). Han har dømt FC Midtjylland mod Brøndby IF fire gange tidligere i Superligaen, og alle fire kampe er endt uden nederlag for FC Midtjylland.

- FC Midtjylland har spillet tre Superligakampe tidligere den 25. oktober, og ingen af de tre kampe er endt med nederlag til FC Midtjylland. Seneste tilfælde var i 2014, hvor det endte 1-1 i Haderslev på Marcos Ureñas første scoring for FC Midtjylland i Superligaen.

Kilde: danskfodbold.com