13.10.2015, 08:53 | Af: Administrator

Skæve vinkler: Duncan scorer altid mod Randers

De seneste to hjemmekampe mod Randers FC har resulteret i to sejre og 11 mål

Det har ikke været kedeligt de seneste gange, Randers FC har været gæster på MCH Arena. Senest kronjyderne var på besøg på Heden var i slutningen af sidste sæson, og dengang leverede de to mandskaber hele syv mål.

Med Morten 'Duncan' Rasmussen i hovedrollen som hattrickmager vandt FC Midtjylland med 5-2, og han var også på plettet i den første duel i sidste sæson, hvor han leverede en enkelt kasse i 3-1-sejren, mens Pione Sisto stod for to mål.

Dermed er der lagt op til en god fredagsunderholdning, når der er kick-off mellem de to duellanter klokken 18.00.

Vidste du, at...
- Det er superligakamp nr. 29 mellem FC Midtjylland og Randers FC. Statistikken siger 18 sejre til FC Midtjylland, seks uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på 54-30 set med FC Midtjyllands øjne.

- FC Midtjylland har besejret Randers FC i de seneste fem superligakampe med sammenlagt 15-4. Faktisk er FC Midtjylland ubesejret i de seneste otte superligakampe mod Randers FC, der er endt med syv sejre og én uafgjort.

- Superligakampe på MCH Arena mellem FC Midtjylland og Randers FC indeholder ofte mange scoringer, idet de 16 tidligere kampe har budt på 56 scoringer (37-19) svarende til 3,5 mål pr. kamp. Kun tre af de 16 kampe har budt på to scoringer, resten på tre til syv scoringer.

- Det er lykkedes FC Midtjylland at score i hver af de seneste 13 superligakampe mod Randers FC. Omvendt er det også lykkedes Randers FC at score i 10 ud af de 13 kampe, så der er nærmest lovning på mål i begge ender.

- FC Midtjylland har holdt nullet i otte ud af sæsonens 11 superligakampe, hvilket er tre kampe flere end næstbedste forsvar i Alka Superligaen. FC Midtjylland nærmer sig således clean sheet nr. 150 i Alka Superligaen, som vil blive passeret om to clean sheets.

- Det er kun lykkedes modstanderne at score tre mål mod FC Midtjylland i indeværende sæson, men endnu er det ikke lykkedes nogen klub at score mod FC Midtjylland i kampens sidste 30 minutter.

- FC Midtjylland har spillet to superligakampe tidligere den 16. oktober, og begge er endt med sejr til FC Midtjylland. Seneste tilfælde var i 2011, hvor Brøndby IF blev besejret med 1-0 på MCH Arena på en straffesparksscoring af Jakob Poulsen små ti minutter før tid.

- FC Midtjylland spiller sin niende superliga-hjemmekamp på en fredag. Det har hidtil været ensbetydende med point til FC Midtjylland, idet de otte tidligere tilfælde er endt med seks sejre og to uafgjorte.

- Peter Kjærsgaard dømmer sin superligakamp nr. 32 og den femte med deltagelse af FC Midtjylland (2V-2U-0T). FC Midtjylland har således aldrig tabt med Peter Kjærsgaard som dommer.

- Morten 'Duncan' Rasmussen har scoret fire mål i de to seneste superligakampe mod Randers FC, og i sine i alt 20 superligakampe mod Randers FC står han noteret for 12 scoringer. Et mål mere vil gøre ham til den mest scorende spiller i indbyrdes superligakampe mellem Randers FC og FC Midtjylland, hvilket pt. deles med Frank Kristensen.