25.10.2015, 16:03 | Af: Administrator

Start-11 mod Brøndby

Patrick Banggaard er tilbage og træder ind i midterforsvaret, hvor Erik Sviatchenko er ude

Om en time går det løs på Brøndby Stadion, hvor FC Midtjylland en gang tidligere i sæsonen har været på besøg. Dengang blev det 0-0 efter en intens fight, og endnu engang er der lagt op til et spændende opgør mellem de to duellanter.

Trænerteamet har været tvunget til at foretage to ændringer i forhold til torsdagens Europa League-opgør mod Napoli. Erik Sviatchenko og Martin Pusic er ikke kampklare, og de erstattes af Patrick Banggaard  og Marco Larsen.

Også Paul Onuachu må melde fra til kampen, og det giver plads på bænken til U19-spiller Mads Døhr Thychosen. Der er kick-off på Brøndby Stadion i aften klokken 18.00, og kampen kan følges direkte på 3+.

Start-11: Mikkel Andersen, André Rømer, Kian Hansen, Patrick Banggaard, Filip Novák, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marco Larsen, Daniel Royer, Mikkel Duelund, Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænk: Andreas Raahauge, Francis Dickoh, Jesper Lauridsen, Jonas Gemmer, Babajide David, Awer Mabil, Mads Døhr Thychosen