12.10.2015, 10:40 | Af: Administrator

Stor efterspørgsel af åbent stadion pladser

Onsdag er allerede booket helt op, men hvis du ikke vil gå glip af et unikt indblik i FC Midtjyllands 'hjem', er chancen der stadig tirsdag

Hvis du også vil vide, hvem der sidder ved siden af hinanden i omklædningsrummet, og hvordan de danske mestres omklædningsrum overhovedet ser ud, er det nu, du skal slå til.

Det er nemlig strømmet ind med tilmeldinger til den guidede stadionrundtur, som bliver afholdt tirsdag og onsdag i denne uge. Onsdag er allerede fuldt besat men chancen for at møde spillere, se pokaler og opleve det allerhelligste er stadigvæk til stede.

Fra klokken 13.30 til 15.00 viser kyndige FCM ansatte rundt på hele stadion, og tager dig med ind blandt de normalt lukkede døre.

Se en video af sidste åbent stadion på FC Midtjyllands facebookside her >>

På rundturen ser du det allerhelligste rum på MCH Arena - omklædningsrummet. Normalt et sted der er forbeholdt spillere og trænere, men på rundturen står det knivskarpt og kampklart, som skulle FC Midtjylland ud til en afgørende kamp.

Herefter går turen gennem spillertunnelen og ud til græstæppet, som tidligere er kåret til Danmarks bedste. Sæt dig i cheftræner Jess Thorups stol og forestil dig, hvordan du dirigerer tropperne inde på grønsværen. 

Du kommer også derop, hvor kun de største sponsorer normalvis har adgang, Energi Midt Loungen, som huser op mod 1000 mennesker til spisning inden kampene. Herefter går turen forbi de eksklusive skybokse, hvor der blandt andet slås et smut forbi Danmarks mindste (men sejeste) Bone’s restaurant. Også speakerboksen, hvorfra storskærmene og de store led-bander styres fra under kampen, bliver besøgt.

Det hele slutter i Ulveshoppen, som holder ekstraordinært åbent. 

Men det bliver ikke kun en dag, hvor man kommer bag kulisserne. Kom også helt tæt på stjernerne, hvor der bliver mulighed for autografer, selfies, snakke eller hvad man ellers finder på. Til tirsdagens rundvisning kommer blandt andre landsholdsaktuelle Kian Hansen, den nigerianske to-meter mand Paul Onuachu og Danmarks sejeste maskot Lupus forbi, mens der også vil være mulighed for at se og få taget billede med det betagende Europa League-trofæ samt DM-pokalen.

Og hvis du stadig higer efter mere FC Midtjylland bliver efterårsferien kronet af med topkampen mod Randers FC, når de besøger MCH Arena på fredag klokken 18.00.

Alt om tirsdagens rundvisning på MCH Arena
Sted: 
MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5

Tid: 
Tirsdag den 13. oktober kl. 13.30-15.00 (besøg af, Daniel RoyerPaul OnuachuKian HansenMartin PusicPetter Andersson samt DM-pokalen og Europa League trofæet)

Pris:
199,- pr. person (inkl. 1 x fransk hotdog & øl/vand samt en gave til en værdi af 100,-)
Betaling foregår på dagen

Ulveshoppen:
Shoppen holder åbent begge dage fra 13.00 til 15.00.

Mødested:
Ved hovedindgangen til MCH Arena (de røde døre)

Tilmelding:
Send en email til pra@fcm.dk (husk at skrive hvilken dag samt antal deltagere)

FREDAG I EFTERÅRSFERIEN:
FCM vs Randers FC
Fredag 16.okt. kl.18:00 
Billetsalgwww.fcm.dk/billet