30.10.2015, 13:43 | Af: Administrator

Sviatchenko: Vi skal ud og give den gas

Derbyet venter i morgen - Erik Sviatchenko fortæller om rivalforholdet mellem FC Midtjylland og gæsterne fra Viborg

FC Midtjyllands forsvarsprofil Erik Sviatchenko har været deltager i flere derbys og ved om nogen, hvad et arvefjendeopgør betyder. Det er fansenes kamp, men det medfølgende forventningspres er ikke noget, der gør Sviatchenko nervøs, tværtimod.

- Jeg synes, vi håndterer forventninger rigtig fint, det er mere en glæde, end det er en nervøsitet at spille de her kampe. Det er mere, at nu skal vi bare ud og give den gas og vinde over rivalerne, så jeg har en fornemmelse af, at hele truppen glæder sig til at opleve stemningen på stadion, som jeg selvfølgelig håber bliver rigtig rigtig god, lyder det fra landsholdsspilleren og uddyber:

- Jeg tror, det er nerven i de her fjendeopgør mellem rivaler, der gør kampene så specielle. Der kommer noget intensitet, først og fremmest på banen, men lige så meget ude på lægterne, for det betyder rigtig meget for begge holds fangrupper, så jeg glæder mig utrolig meget, slutter Erik Sviatchenko til FCM TV.

Se hele interviewet med dansk-ukraineren her >>

Kampen sparkes i gang klokken 20.00 på MCH Arena.