28.10.2015, 20:25 | Af: Administrator

Thorup: Hatten af for Roskilde

FCM-træner tilfreds med indsatsen men træt af resultatet

Han var fattet men også godt og grundigt træt af det, FCM-træner Jess Thorup, efter onsdagens 3-2 nederlag til Roskilde efter forlænget spilletid.

Fattet fordi han var klar over årsagerne til nederlaget. Og træt af det, fordi alle nederlag gør ondt ...

- Jeg kan sådan set ikke klage over spillernes indsats. Hatten af for det arbejde, de puttede i det, men vi ramte ikke niveauet i dag, lød analysen efterfølgende fra Jess Thorup.

Samtidig anerkendte han Roskildes indsats i en kamp, hvor de var foran tre gange og til sidst kørte sejren hjem foran små 3000 tilskuere, der efterhånden har vænnet sig til, at de lokale helte sender Alka Superligahold ud i pokalmørket.

- Stor ros til Roskilde for at bringe den nødvendige energi og investere det, der skal til i sådan en kamp foran eget publikum, roste Thorup, der ikke ville trække sympatikortet med, at FC Midtjylland spiller mange kampe lige nu.

- Nogen har ment, at vi bare skulle ud af den her turnering hurtigst muligt for at kunne koncentrere os om Superligaen og Europa League. Men sådan har jeg det ikke. Vi tog herover for at vinde med det stærkest mulige mandskab på dagen. Nogle af dem der skal spille lige om lidt igen fik 120 minutter i benene i dag, men vi piver ikke over at spille kamp hver tredje, fjerde dag. Vi havde chancen, vi kom igen to gange, men vi greb den ikke, konkluderede FCM-chefen.