21.10.2015, 14:14 | Af: Administrator

Truppen mod Napoli

Trænerteamet har udtaget truppen til Europa League-opgøret mod Napoli

Der har været flere spørgsmålstegn i FCM-truppen forud for morgendagens brag i Europa League mod Napoli, der kommer til Herning i storform efter en 2-1-sejr i weekenden over Fiorentina, der topper Serie A.

Mange mener dog, at Napoli har spillet sig selv til favoritter til titlen i Italien efter sejre over Juventus, AC Milan og altså senest Fiorentina, mens det i Europa League er blevet til sejre på 5-0 og 2-0 over henholdsvis Club Brügge og Legia Warszawa.

I FCM-truppen har både Erik Sviatchenko, Paul Onuachu og tjekkiske Filip Novák har meldt sig klar og er en del af den trup, som trænerteamet har udtaget til kampen om førstepladsen i Europa League gruppe D.

Der er kick-off mod Napoli på MCH Arena klokken 21.05. Kampen kan følges direkte på Canal9.

Truppen mod  Napoli
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
15. Jesper Lauridsen
19. Marco Larsen
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
30. Andreas Raahauge
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
42. Babajide David
45. Awer Mabil
70. Filip Novák
77. Daniel Royer