15.10.2015, 14:43 | Af: Administrator

Truppen mod Randers FC

Topkamp fredag aften på MCH Arena. Kick-off klokken 18.00

Det er kun knap tre uger siden, de sidst stod over for hinanden. Dengang bød opgøret på en tomålssejr til midtjyderne og et rødt kort til U21-landsholdsspilleren Patrick Banggaard, der forinden havde scoret et af sine sjældne mål.

Fredag aften venter så et nyt topopgør mellem FC Midtjylland og Randers FC.

Og her handler det for hjemmeholdet om at finde tilbage til den gode stime, som gav holdet fire sejre i træk inden landskampsbreaket.

LÆS OGSÅ: Skæve vinkler: Duncan scorer altid mod Randers

- Man kan sige, at landskampspausen kom fint i forhold til at samle kræfter mentalt og fysisk, men vi skal ikke glemme, at vi havde fire sejre i streg og var godt kørende. Vi har haft en del spillere af sted, og det er vi både glade for og stolte over, men det har også givet udfordringer i forhold til at lave et kontinuerligt træningsforløb, siger cheftræner Jess Thorup.

Han glæder sig over at have flokken samlet igen og ser frem mod en spændende periode, som byder på både Alka Superliga, Europa League og DBU Pokalen.

- Vi spillede en fin kamp i Randers, og vi skal tage det positive med fra den kamp. Vi skal være opmærksomme på, hvor det er, Randers kan gøre ondt på os, og det har vi har en god fornemmelse af, og det skal vi selvfølgelig forsøge at forhindre, at de lykkes med. Vi glæder os til en ny periode med mange spændende kampe i tre turneringer inden for de kommende tre uger, siger Thorup.

FC Midtjylland har en god statistik mod randrusianerne hjemme på MCH Arena, hvor de seneste tre sæsoner har budt på fire sejre og en enkelt uafgjort.

Der er kick-off klokken 18.00

Truppen mod Randers FC
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
30. Andreas Raahauge
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
41. Alexander Munksgaard
42. Babajide David
45. Awer Mabil
70. Filip Novák
77. Daniel Royer