20.10.2015, 11:29 | Af: Administrator

U19-træner vil se mod, vilje og glæde

I morgen bliver det afgjort, om FC Midtjyllands U19-hold vil gå videre til næste runde af UEFA Youth League

Træner Kenneth Andersen rejste søndag med U19-truppen til Georgien for at spille returopgør mod Saburtalo i de unges Champions League.

Den lange tur og play-off kampe er ikke hverdagskost for de unge spillerne, men træneren er sikker på, at det vil gavne dem på sigt.

- Det bliver helt vildt spændende at spille på udebane for første gang i Youth League. Vi er langt væk hjemmefra, hvor tingene er meget anderledes, og jeg er sikker på, at det er rigtig godt for spillernes udvikling at prøve det her, fortæller Kenneth Andersen.

Med sig til Georgien har ulvene en 3-1 sejr fra første opgør på MCH Arena, men det betryggende resultat betyder ikke, at holdet vil parkere bussen i returen.

- Vi har et godt udgangspunkt til returen, men det betyder ikke, at vi vil stille os ned og kun forsvare os. Vi tror på, at vi også kan score herovre og vil forsøge at spille som vi plejer, velvidende at vi har et godt resultat i banken, lyder det fra Andersen og supplerer om kampen.

- Jeg forventer, at det bliver en spændende og underholdende kamp, ligesom den første var det. Saburtalo er et godt hold, som er vant til at spille 'voksen' fodbold, hvilket vi så sidst, og de skal frem og score mindst to mål for at slå os, siger Kenneth Andersen om modstanderen.

Men for træneren handler det mere om egen præstation, og han har tre kerneværdier, som han gerne ser spillerne udleve i opgøret.

- Jeg vil rigtig gerne se noget mod - modet til at turde gøre tingene fuldt ud. Jeg vil se vilje, viljen til at ofre sig og løbe de ekstra meter, der skal til og gøre det for holdet, og til sidst vil jeg gerne se glæde - kunne se at de kan lide det, slutter Kenneth Andersen.

Der er kick-off klokken 17.00 i Tblisi, og går U19-drengene videre venter der enten modstand fra polske Legia Warszawa eller bulgarske Litex Lovech i næste play-off runde.

Følg holdet på FC Midtjyllands snapchat under brugeren: fcmidtjylland