15.10.2015, 09:49 | Af: Administrator

Velbesøgt Åbent Stadion

Mange børn og voksne havde valgt at bruge en dag i deres efterårsferie på at besøge FC Midtjylland og MCH Arena

FC Midtjylland inviterede tirsdag og onsdag i denne uge til åbent stadion, hvor alle interesserede kunne komme forbi og få en anderledes oplevelse på ulvenes hjemmebane.

I alt kiggede over 320 personer forbi og fik sig en guidet tur rundt på hele stadion. Nogle kom endda hele vejen fra Sønderborg i syd til Thyborøn i nord, og de fik sig alle et glimt bag kulisserne hos de danske mestre. Dagen bød blandt andet på et kig ind i det hellige omklædningsrum, speakerboksen og helt ned i øjenhøjde med græstæppet på en af Danmarks bedste baner.

Undervejs gemte der sig også flere overraskelser, som ikke stod på dagsplanen. For tirsdag lancerede de danske mestre sin nye udebanetrøje, og den var der mulighed for at få taget et billede i, ligesom der onsdag var sat i scene til, at alle som havde lyst kunne blive interviewet som en professionel fodboldspiller.

Autografer og selfies
Som et ekstra krydderi stillede flere af spillerne fra FC Midtjylland op for at skrive autografer og lade sig fotografere sammen med alle de mange gæster - store som små. Tirsdag kunne man komme helt tæt på blandt andre Daniel RoyerKian Hansen og Paul Onuachu, mens Pione Sisto, Jakob Poulsen og Morten 'Duncan' Rasmussen dukkede op onsdag. 

Dagen blev sluttet af med lidt at drikke og spise, inden turen atter gik hjemad mod de sidste dage i efterårsferien. Efterfølgende var det en glad Project og Eventmanager i FCM, der kunne se tilbage på et veloverstået arrangement.

- Vi er meget beærede over den store interesse, vores fans har vist os i de sidste to dage. De mange smil og for fansene uforglemmelige øjeblikke gør indsatsen det hele værd. Der skal lyde en stor tak til superligaspillerne, som trods et travlt program alligevel fandt tid til at komme forbi MCH Arena og give alle besøgende en stor oplevelse, fortæller Sejer Aagaard, der har fået blod på tanden til fremtiden.

 - Den fornemme opbakning fra de mange fans giver os mod på at afholde lignende arrangementer i for eksempel vinterferien og til næste års efterårsferie, slutter eventmanageren glad og tilfreds.

Tirsdag var der desuden besøg fra Jyske Bank TV, som har lavet en lille reportage fra dagen - se den her >>