26.11.2015, 10:48 | Af: Administrator

Black Friday i Ulveshoppen

Den amerikanske trend er for alvor kommet til Danmark, og for første gang går FCM's ulveshop også i sort

Fra klokken 9-21 i morgen fredag vil det være muligt at tage et smut forbi de danske mestres fanshop, der i hele tidsrummet vil stå klar med specialtilbud på FC Midtjylland merchandise.

For eksempel kan alle spilletrøjer fås en 100 kroneseddel billigere, ligesom der, ikke kun i morgen, men hele julen vil være gratis tryk på alle spilletrøjer. Så mangler du Sisto, Poulsen, Sviatchenko eller Onuachu plus nummer bag på ryggen, vil det ikke koste en øre ekstra.

Grunden til at FC Midtjyllands shop går i fredagssort og deltager i den fremadstormende trend har en helt naturlig forklaring ifølge Sales Manager i FCM, Tommy Pedersen.

- Vi føler det helt naturligt at deltage i Black Friday og fylde butikken med gode tilbud, ligesom størstedelen af byen gør det. Samtidig er det en god måde at skyde julehandlen i gang og gøre opmærksom på, at vi også vil være til stede herude i hele december måned, siger Tommy Pedersen og supplerer med, at hvis du besøger ham og Ulveshoppen på MCH Arena, vil der være en gratis FCM-plakat fra mesterskabssæsonen.

Med de ord sagt - lad jagten på gode tilbud og julehandlen begynde!


Webshoppen er midlertidigt lukket. Vi flytter vores lager og lancerer snart en helt ny webshop.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og få direkte besked når den nye webshop er online.

ÅBNINGSTIDER I JULEN:
Black Friday: 9-21
Alle hverdage: 9-15
Lørdage: 9-14
Søndag: Lukket

Shoppen holder lukket den 23/12 og dagene mellem jul og nytår.

Adresse: Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning.