">

">

27.11.2015, 01:08 | Af: Administrator

Bogsignering ved FCK-kampen

Mød forfatteren bag "Livet i en professionel fodboldklub" søndag på MCH Arena

For første gang i over 20 år kommer der nu en ny bog på gaden som handler om, hvordan dagligdagen leves i en professionel fodboldklub.

Forfatter er den tidligere professionelle fodboldspiller og nuværende journalist - og nu altså også forfatter - Flemming Linnebjerg, og rammen for hans nye bog er en uges ophold i FC Midtjylland tilbage i foråret, hvor klubben gik ind i de afgørende kampe om det danske mesterskab.

Den seneste bog om livet inderst inde i en professionel fodboldklub kom tilbage i midten af halvfemserne, hvor Vildbjerg-drengen Flemming Linnebjerg selv spillede i AGF. Før da havde han i en årrække optrådt for Ikast fS.

- Jeg kom i kontakt med et forlag, der syntes, at der manglede en ny bog om emnet. Ikke mindst rundt om på landets skolebiblioteker. Dansk professionel fodbold har flyttet sig meget i de seneste 20 år, og vi er sikre på, at der er et stort publikum af fodboldinteresserede drenge og piger derude, som gerne vil vide meget mere om, hvordan dagligdagen tager sig ud for idoler som Erik Sviatchenko og kommende profiler som Mikkel Duelund, fortæller Flemming Linnebjerg.

Bogen, der også sagtens kan læses af vokse fodboldfans, er netop kommet på gaden i god tid før julegaverne skal købes, og søndag er der mulighed for at købe bogen og få den signeret af forfatteren, når han er gæst i Black Wolves Loungen fra ca. 16.50 og en halv time frem. Bogen kan købes i Ulveshoppen, og så er det nemt lige at smutte forbi forfatteren for at få den signeret.

"Livet i en professionel fodboldklub" er rigt illustreret af Spjald-fotografen Søren Palmelund. Den udgives på det aarhusianske forlag Turbine og kan fra weekenden købes i alle velassorterede boghandler.