26.11.2015, 23:26 | Af: Administrator

Det hele afgøres mod Brügge

Smalt nederlag mod Legia giver afgørende sidste kamp mod Club Brügge

Der bliver maksimal spænding, når MCH Arena danner rammen om FC Midtjyllands sidste kamp i gruppe D. Det har aftenens resultater afgjort, hvor både FC Midtjylland og Club Brugge løb ind i 1-0-nederlag. 

Napoli er for længst stukket af i gruppen, men inden sidste spillerunde har alle tre resterende hold mulighed for at spille sig videre. 

FC Midtjylland måtte overgive sig på et dyrt minut. For først blev Morten Duncan skadet med en forstrækning i låret, og i samme minut scorede polakkerne kampens eneste mål, da Aleksandar Prijovic efter 35 minutter kom først på et indlæg og headede sejren hjem. 

Ellers var det et opgør uden store chancer. Polakkerne kom bedst ud til kampen og kunne også notere sig en stor mulighed efter en halv time, hvor det blev til en fri mulighed på kanten af det lille felt, men afslutningen kiksede.

Efter en hed indledning for midtjyderne i den polske aftenkulde, kom de bedre med i kampen, og tendenserne fortsatte i anden halvleg, hvor ulvene fik flyttet spillet længere frem på banen. Men de store chancer udeblev.

Dermed afgøres det hele den 10 december på MCH Arena, hvor flere scenerier er i spil. For vinder Napoli hjemme mod Legia og gør rent bord i puljen, kan FC Midtjylland klare sig videre med uafgjort mod Club Brügge. Overrasker polakkerne derimod i Italien og vinder, er kravet også en midtjysk sejr i det sidste opgør, da Legia har en bedre målscore end danskerne.

Men det er vi alt sammen meget klogere på om 14 dage...

Legia Warszawa - FC Midtjylland 1-0 (1-0)
1-0 Aleksandar Prijovic  35

Advarsler:
39’ André Rømer, FCM
45' Tim Sparv, FCM
46' Ondrej Duda, Legia
84' Jakob Poulsen, FCM
87' Michal Zyro, Legia

Start-11: Mikkel AndersenAndré RømerKian HansenErik SviatchenkoFilip NovákTim SparvJakob PoulsenKristoffer Olsson (69' Martin Pusic), Daniel RoyerPione Sisto (46' Awer Mabil), Morten 'Duncan' Rasmussen (36' Paul Onuachu)

Bænk: Andreas RaahaugePatrick BanggaardJesper LauridsenMikkel DuelundAwer MabilMartin PusicPaul Onuachu