02.11.2015, 11:00 | Af: Administrator

FCM henter målmandstræner i AC Horsens

Nikolai Pold er ny målmandstræner fra 1. januar 2016

Det bliver Nikolai Pold, der overtager efter Henrik Ipsen som ny målmandstræner i FC Midtjylland. Den 38-årige træner kommer fra Bet25 Ligaklubben AC Horsens, hvor han både har arbejdet med klubbens ungdomsspillere og siden 2006 har haft ansvaret for klubbens førsteholdsførsteholdsmålmænd.

- Nikolai er en dygtig målmandstræner, som får rosende ord med på vejen, uanset hvem vi taler med. Vi er sikre på, at han kan fortsætte og udbygge det gode arbejde, som allerede er i gang med vores målmænd. Så vi glæder os til at byde Nicolaj velkommen i klubben, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

I AC Horsens har Nikolai Pold blandt andre arbejdet med den nuværende Brøndby-keeper Frederik Rønnow siden ungdomsårene og op gennem seniorkarrieren. Nu glæder han sig til de nye udfordringer i FC Midtjylland.

- Jeg har altid været i Horsens, og det har været en god klub, hvor der har været mange opturer og gode perioder. Men når en klub som FC Midtjylland henvender sig, så lytter man, og jeg har gennem hele processen fået et godt indtryk af klubben, siger Nikolai Pold.

- Det er en stor klub med et spændende setup. Jeg glæder mig til at blive en del af dagligdagen i klubben, og jeg ser frem til at videreføre det gode arbejde og være med til at udvikle det. Det er en udfordring, der tiltaler mig meget, siger målmandstræneren.

Nikolai Pold påbegynder i FC Midtjylland den 1. januar 2016.