02.11.2015, 19:23 | Af: Administrator

FCM TV: U19-styrmand ser frem til Legia-møde

Akademiet står over for en stor opgave, når U19-holdet i UEFA Youth League er værter for Legia Warszawa. Kick-off onsdag kl. 18.00 på MCH Arena

FC Midtjyllands forsvarende danske mestre i U19 Ligaen er kommet godt fra land i den nye sæson. Weekenden bød på en 3-1-sejr på udebane over Brøndby, og i UEFA Youth League, som er ungdommens svar på Champions League, spillede talenterne sig videre fra første runde.

Onsdag venter så Legia Warszawa, som også superligamandskbet har prøvet kræfter med i denne sæson. Dengang blev det til en midtjyske 1-0-sejr, og en sejr og et clean sheet er også målsætningen for talenterne.

- Vi skal først og fremmest lukke ordentligt af defensivt. Det er vigtigt, at de ikke får scoret et udebanemål. Og så skal vi selvfølgelig få gang i vores spil og ud og dominere kampen. Det er os, der har hjemmebane, det skal vi huske på, siger Rasmus Lauritsen til FCM TV.

Han er til dagligt en del af superligatruppen som førsteårssenior, men U19-holdet må have to førsteårs seniorspillere med, og derfor var Lauritsen også med i kampen mod FC Saburtalo, og det gav brugbar erfaring.

- Vi fik i hvert fald at se, at når vi møder de her udenlandske hold, især på udebane, så kan vi godt blive presset i bund, hvis vi ikke får taget fat i hinanden og får sat vores spil op. I Georgien var vi virkelig under pres i noget tid, så vi skal være der fra start til slut.

- Men det er altid fedt at møde modstandere, vi ikke møder i hverdagen. Og normalt er det også på et højere niveau, end vi er vant til her hjemme i ligaen, så vi glæder os alle sammen helt vildt, siger Rasmus Lauritsen til FCM TV.

Se hele interviewet med midtstopperen her >>